Ny webbplats för ert företag?

 

Att skapa en ny webbplats åt sitt företag måste inte innebära att ett enormt tids- och resurskrävande arbete väntar. Tvärtom. Vår åsikt är snarare att många mindre företag tar en onödigt lång väg för att komma i mål. Det finns redan många ”färdiga” WordPressteman som utvecklats av en mängd olika frilansutvecklare, teman som relativt enkelt kan anpassas och konfigureras för att passa just ert företag. För detta behövs inte stora arbetsinsatser av designers, front- och backendare.

WordPress, är det bäst?

WordPress är världens största innehållshanteringssystem (CMS – Content Management System), är lättanvänt och används på över 30% av alla webbplatser på Internet och har därför en mycket utbredd supportcommunity som bidrar till utvecklingen av systemet. Ett CMS underlättar betydligt vid all text- och bildhantering och gör hela webbplatsen oändligt mer utbyggbart (läs mer här). Och just WordPress, det är något vi kan.

  • Låg grundkostnad
  • Kort lanseringstid
  • Stort designurval
  • WordPress som innehållshanteringssystem (CMS)
HEMSIDA Pris: 19 990:-

1. Vi träffas för en första genomgång och går igenom förutsättningar och önskemål.

2. ScandGate levererar en förslagslista på lämpliga WordPressteman till ert företag.

3. Efter ert temaval köper ScandGate in önskat tema och sätter upp det på vår testserver.

4. Vi erbjuder assistans med att både flytta innehåll från tidigare webbplats till den nya samt att skriva ny copy-text. Normalt omfång på copytexten är ca 5 sidor och innefattar vanligtvis en startsida, en tjänstesida, en nyhetsarkivsida, en om-oss-sida samt en kontaktsida.

5. Vi gör en avstämning per telefon/email att allt blev rätt. Därefter genomför vi en utbildning i WordPress för aktuellt tema med er, vilket möjliggör att ni själva på ert företag kan fortsätta arbeta med innehållshanteringen.

6. När ni anser att webbplatsen är klar för lansering, lägger vi ut den på våra eller era servrar och konfigurerar DNS- och mailuppsättning.

OMBYGGNADSPAKET Pris: från 995:-

I vissa fall kanske specifika önskemål uppstår om att ändra viss funktionalitet. Det kan handla om hur kontaktformuläret ska fungera eller vilka nyhetsinlägg som ska listas på ett egendefinierat sätt. Vi bistår med vår kompetens i WordPress för att uppfylla er kravspecifikation.

Samtliga priser är exkl moms.
Löpande drift (hosting eller uppdateringar/reparationer) av webbplatsen ingår ej, för detta krävs hosting- samt supportavtal.

Kontakta ScandGate

Vi svarar inom 24 timmar