Kort om ScandGate

ScandGate grundades 2012 med ett företagskoncept som gick ut på att fylla den behovslucka som finns mellan de IT-leverantörer som erbjuder sina kunder antingen en specialdesignad dyrare webbproduktion eller en gör-det-själv-lösning. Detta är lösningar som inte brukar passa de mindre företagen vidare väl där kanske varken större utvecklingsbudgetar eller djupare IT-kunskaper finns att tillgå.

Där kommer ScandGate in! Tack vare kostnadseffektiva lösningar kan vi erbjuda webbproduktion, hosting och support som mindre företag har råd med – och som heller inte är överdimensionerade i förhållande till företagets behov.

I de fall vi stöter på kundbehov som ligger utanför vår baskompetens, löser vi även detta tack vare det kontaktnät ScandGate har tillgång till – oavsett om det gäller en specialdesignad webbplats eller en avancerad API-koppling till ett befintligt affärssystem. Ledorden för oss är att bygga djupgående kundrelationer och följa med våra kunder under hela resans gång.

Affärsidé

Vår affärsidé är att genom Kunskap, Flexibilitet och Engagemang erbjuda tjänster inom webbproduktion, hosting samt IT-support som resulterar i långsiktiga och starka relationer med både kunder och partners. Vi eftersträvar enkla lösningar som passar mindre och medelstora företag. Vi tror på rak kommunikation. Vi står för vad vi lovar.

Ledord och Målsättningar

Alla seriösa företag har ledord och målsättningar som dess medarbetare strävar efter.
Läs mer om våra: Kunskap, Flexibilitet samt Engagemang.