Rebecca Kinde

Kort om mig

”Jag är verksam inom ScandGates säljavdelning och är en aktiv part inom företagsnätverkande och företagsträffar. Välkomna att ta kontakt!”

Rebecca har jobbat på ScandGates sälj- och marknadsavdelning sedan maj 2018. Hon är en aktiv part inom företagsnätverkande och företagsträffar. Rebecca har utbildningar inom marknadsföring, ekonomi, språkpsykologi, språksociologi, datakunskap och språk, samt erfarenhet inom B2B försäljning, vilket förstås är en tillgång i hennes jobb.

Rebecca är född i Göteborg och flyttade till Parede, Portugal med familjen när hon var tre. Sedan dess har hon också hunnit bo i Oslo, Norge och i Witley i Surrey County, samt Oxford i Storbritannien, innan hon började studera på Uppsala Universitet.

På sin fritid umgås Rebecca mest med familjen och vänner, särskilt på helgerna. Till exempel följer hon bägge sönerna till deras träningar, eller tar med dem på simning. Rebecca förkovrar sig gärna i det senaste kring psykologi, vetenskap, utveckling, miljö, ett hållbart samhälle, affärsutveckling & B2B, mm. Hon är även naturintresserad och går gärna på promenader i mån av tid. Hon tycker om att segla och har varit aktiv inom bla Aikido och bågskytte, samt har varit redaktör för Uppsala Akvarieförening i ca tre år.

Rebecca är också aktiv inom LunchIn som Ambassadör för LunchIn-Sandviken, en professionell nätverksgrupp och intresserad av företagande och olika samarbeten.